NEW Subscribe to the beta version of our product. Register now!

Polityka Prywatności

1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych, zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

2.  Administratorem Danych Osobowych jest Meetrigo Sp. z o.o.,  adres miejsca wykonywania działalności: Władysława Trylińskiego 14/13 (B1) 10-683 Olsztyn, NIP 7393925950, REGON 382961960, adres poczty elektronicznej: help@meetrigo.com oraz numer telefonu:  +48 881 232 963. Zbiory danych osobowych są w trakcie rejestracji w GIODO.

3. W naszym serwisie zbieramy następujące dane osobowe:

  •   Adres e-mail – poprzez e-mail wysyłamy potwierdzenie założenia konta oraz kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś subskrybentem naszego newslettera, będziemy wysyłać do Ciebie informację handlową raz na jakiś czas.
  •   Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie, takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych), wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
  •   Cookies – nasz serwis wykorzystuje technologię cookies w celu dostosowania serwisu do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane i byś mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach Twojej przeglądarki internetowej. 

4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:

  •   Jeżeli chcesz dokonać rejestracji oraz założenia konta.
  •   Jeśli dokonujesz zakupu w naszym sklepie bez logowania.
  •   Jeśli chcesz zostać subskrybentem usługi newsletter, tj. chcesz być informowany o nowościach i ofertach promocyjnych.

5. Każdy Usługobiorca naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakichś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych, masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych, jak numery Twoich kart kredytowych czy danych dostępowych do Twojego konta bankowego.

7. Zgodnie z postanowieniami Ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. z 1997 r. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.) masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualniania, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. Wskazane żądanie należy zgłosić pod adresem e-mail help@meetrigo.com.

en_GBEnglish
pl_PLPolish en_GBEnglish